Modern zamanlarda konutlardan, işyerlerine ve kamusal tesislere kadar hemen her noktada elektronik geçiş kontrol sistemleri etkin biçimde kullanılmaktadır. Şifreli, kartlı, parmak izli, retina ve yüz tarayıcılı pek çok geçiş kontrol sistemi pek çok binada kullanılmakta ve neredeyse bir standart haline gelmiş durumdadır. Firmamız Ankara Dahua ürünleri bayiliği kapsamında,Tüm Dahua Access Kontrol ürünlerinin satışını yapmaktadır. Tabii geleneksel olarak en çok tercih edilen ve diğer sistemlerin içerisinde yedek protokol olarak da bulunan Dahua kartlı geçiş sistemleri en çok sürüme sahip ürünlerdendir.

Personel kimlik kartı kullanmak, kanuni bir zorunluluk olmasının yanı sıra, bir prestij unsurudur. Tabii Dahua Access kontrol ürünlerini kullanıyorsanız bu kartlar aynı zamanda bir anahtardır ve bu anahtarın Dahua kartlı geçiş avantajlarının yanı sıra pek çok ekstra özelliği de bulunmaktadır.

Örneğin, Ankara Dahua bayiliğimiz kapsamında sizlere sunduğumuz, Dahua Access kontrol ürünlerinden, Dahua kartlı geçiş ünitesini firmanıza kurduğunuzda, anlık geçiş bilgilerine erişebilir, kimin hangi birime girip giremeyeceğine karar verebilir, personelin mesaiye başlama ve bitirme saatlerini tespit edebilir, hatta yemekhane ve otopark gibi hizmetlerden nasıl yararlanabileceğine dahi hükmedebilirsiniz. Kuracağınız Dahua Access kontrol sistemi üzerinde dilerseniz, dahua kartlı geçiş üniteleri, dilerseniz diğer geçiş protokollerini kullanabilirsiniz. Yüzlerce geçiş noktasına tek merkezden hükmedebilme kabiliyeti de yine Ankara Dahua bayisi olarak sizlere sunduğumuz, Dahua Access ürünleri ile mümkündür. Ayrıca, Dahua kartlı geçiş  sisteminin başında devamlı durmanız gerekmez. Programlanan sistem otomatik olarak geçişleri kontrol edebilir ve sizi anormallikler halinde uyarabilir.