Her türlü alan ve mekanlarda sorunsuz olarak kullanılabilecek olan kamera çeşitleri, özel cihazlar yardımı ile üretilmektedir. Günümüzde suç ve şiddet oranlarının giderek artması nedeni ile insanlar, farklı güvenlik önlemleri almakta ve bu önlemler arasında teknolojinin sunduğu imkanlardan faydalanmaktadırlar. Hırsızlık ya da farklı suç olaylarının arkadaşındaki kişilerin açıklığa çıkabilmesi adına üretilmiş olan hibrit kamera ve ip kamera teknolojisine sahip ürünleri, görüntüleri kayıt altına almaktadır.

            Bunun yanı sıra analog ve ip kamera cihazlarının tek bir merkez üzerinden çalışmasını sağlamakta olan ürünler, çeşitli boyutlarda yer almaktadır. Daha çok kamu alanlarında ve bankalarda yaygın olarak tercih edilen kamera sistemleri, aynı zamanda terör olaylarının önlenebilmesi amacı ile de oldukça avantajlı cihazlar arasında yer almaktadır.

 Güvenlik Kamera Çeşitleri Nelerdir?

            Site alanlarında, okullarda, alışveriş merkezlerinde, askeri alanlarda ve hastane gibi akla gelebilecek pek çok farklı önemli bölgeler için tedbir amacı ile kullanılmakta olan güvenlik kamera ürünleri, daha çok bilgisayar destekli makineler yardımı ile birlikte fabrika alanlarında üretilmektedir. Çeşitli markalar tarafınca piyasaya sürülmekte olan kamera çeşitleri eds, mobese, gece görüşlü, plaka tanıma ve araç kameraları gibi farklı türler yer almaktadır. Söz konusu olan kamera ürünlerinin temel amacında ise güvenliğin sağlanması ve oluşabilecek olumsuz olayların 7/24 izlenerek, NVR ve DVR kayıt cihazları ile kayıt altına alınabilmesi yer almaktadır.

            Kayıt altına alınan görüntüler ise ilgili merciler tarafınca istenebileceği durumlar için anında ve eski kayıtlara erişim ile ulaşılabilir olma özelliklerine sahip olmaktadır. Çeşitli yapılarda yaşayan kişiler için sunulan site güvenlik kamera ürünleri ise, kamera çeşitlerinden biridir. Uzman kadro ile birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz hizmetlerde, söz konusu olan kamera çeşitlerinin üretim ve de satış işlemlerini sağlamaktayız.

Plaka Tanıma Kamera Ürünleri,

             Daha çok devlet yetkilileri tarafınca kullanılmakta olan plaka tanıma kamera ürünleri ise adından da anlaşılabileceği üzere, hız limitini aşan ya da trafik kurallarına uymayan sürücülerin kullandığı araç plakalarının tespit edilebilmesi amaçlı tercih edilmektedir.  Günümüzde plaka tanıma ile site girişinde bariyer açarak güvenlik sağlanabilmektedir. Geçiş anında fotoğraf çekerek server sistemine kaydetmektedir.